Változásfigyeltetés az új Jogtáron – próbálja ki a teljes verziót!

2015-02-20

A Változásfigyeltetés segítségével jogszabályokat, jogterületeket és témaköröket tud figyeltetni, melyek változásakor értesítést küldünk. A jogszabályváltozásokról e-mail értesítés is kérhető, így még kényelmesebb a szolgáltatás használata.

A változásfigyeltetés segítségével

  • megspórolhatja a közlönyök átnézésének napi rutinfeladatát,
  • a „salátatörvényekben” megjelenő módosítások sem kerülik el a figyelmét.

Hogyan éri el a szolgáltatást?

A Változásfigyeltetés szolgáltatás kizárólag az új Jogtáron érhető el. A Jogtár Plusz, Adó Jogtár Plusz, HR Jogtár Plusz, HR Jogtár Prémium, Oktatás Jogtár Plusz, Közigazgatás Jogtár Plusz, Közigazgatás Jogtár Prémium, Ügyvéd Jogtár Plusz, valamint Ügyvéd Jogtár Prémium előfizetők meglévő előfizetésük részeként használhatják a szolgáltatást.

Van Jogtár előfizetése? Próbálja ki most! >>>

Figyeltetési szempontok beállítása

A figyeltetni kívánt jogszabályokat, jogterületeket és tárgyszavakat az új Jogtár Változásfigyelő menüpont → Figyeltetés beállítása menüpontjában állíthatja be.

Figyeltetési szempontok beállítása

Miket figyeltethet? Mikor üzenünk?
Jogszabályok Magyar jogszabályokat figyeltethet. Akkor üzenünk ha a kiválasztott jogszabály bármely rendelkezése módosult vagy a teljes jogszabályt hatályon kívül helyezték. Akkor üzenünk, amikor a Jogtárban a módosítások elérhetőek.
Jogterületek A Kiadó által készített, több mint 150 témakörből (jogterületből) választhat. Akkor üzenünk, ha az adott jogterületbe új joganyagot soroltunk be.
Tárgyszavak A Kiadó által készített, több mint 50 000 kulcsszó (tárgyszó) közül választhat. Akkor üzenünk, ha a kiválasztott tárgyszóhoz új joganyagot soroltunk be.

Az értesítésről

A változásokról akkor értesítjük, amikor azok az új Jogtárban is elérhetőek. Az értesítések a Jogtár felületén jelennek meg, továbbá felhasználói beállítás esetén e-mail értesítést is küldünk.

Az e-mail értesítést két helyen is beállíthatja

  • a Változásfigyeltetési jelentésekben és
  • a Figyeltetés beállítása fülön.

Az értesítésről

Jelentések

A változások részleteit a Változásfigyeltetési jelentésekben tekintheti meg. A jelentésekben láthatja, hogy pontosan mely jogszabályhelyek változtak, illetve mely joganyagokat soroltunk az Ön által kiválasztott jogterületekhez és tárgyszavakhoz.


Jelentések

A jelentéseket elérheti:

  • az új Jogtár felületén megjelenő értesítésből,
  • az új Jogtár kezdőoldaláról
  • a Változásfigyelő menüpontból.

Van Jogtár előfizetése? Próbálja ki most ide kattintva!