Változásfigyeltetés a Jogtáron – próbálja ki a teljes verziót!

A Változásfigyeltetés segítségével jogszabályokat, jogterületeket (több mint 150 jogterület) és tárgyszavakat (több mint 50 000 tárgyszó) tud figyeltetni, s azok változásakor a Jogtár® felületén és/vagy e-mail útján értesítést kap.

A változásfigyeltetés segítségével

  • megspórolhatja a közlönyök átnézésének napi rutinfeladatát,
  • a „salátatörvényekben” megjelenő módosítások sem kerülik el a figyelmét.

Hogyan éri el a szolgáltatást?

A Változásfigyeltetés szolgáltatás kizárólag az új Jogtáron érhető el. Az Adó, a HR, a Jogtanácsos, a Közjegyző, a Közigazgatás és az Ügyvéd Jogtár® valamennyi szintjének előfizetői számára az előfizetésük részeként elérhető.

Van Jogtár® előfizetése? Próbálja ki most! >>>

Figyeltetési szempontok beállítása

A figyeltetni kívánt jogszabályokat, jogterületeket és tárgyszavakat az új Jogtár® Változásfigyelő menüpont → Figyeltetés beállítása menüpontjában állíthatja be.

Figyeltetési szempontok beállítása

Miket figyeltethet? Mikor üzenünk?
Jogszabályok Magyar jogszabályokat figyeltethet. Akkor üzenünk ha a kiválasztott jogszabály bármely rendelkezése módosult vagy a teljes jogszabályt hatályon kívül helyezték. Akkor üzenünk, amikor a Jogtárban a módosítások elérhetőek.
ÚJ: 2019. október 1-jétől Európai Uniós jogszabályokat is figyeltethet!
Jogterületek A Wolters Kluwer által készített, több mint 150 témakörből (jogterületből) választhat. Akkor üzenünk, ha az adott jogterületbe új joganyagot soroltunk be.
Tárgyszavak A Wolters Kluwer által készített, több mint 50 000 kulcsszó (tárgyszó) közül választhat. Akkor üzenünk, ha a kiválasztott tárgyszóhoz új joganyagot soroltunk be.

Az értesítésről

A változásokról akkor értesítjük, amikor azok az új Jogtárban is elérhetőek. Az értesítések a Jogtár® felületén jelennek meg, továbbá felhasználói beállítás esetén e-mail értesítést is küldünk.

Az e-mail értesítést két helyen is beállíthatja

  • a Változásfigyeltetési jelentésekben és
  • a Figyeltetés beállítása fülön.

Az értesítésről

Jelentések

A változások részleteit a Változásfigyeltetési jelentésekben tekintheti meg. A jelentésekben láthatja, hogy pontosan mely jogszabályhelyek változtak, illetve mely joganyagokat soroltunk az Ön által kiválasztott jogterületekhez és tárgyszavakhoz.


Jelentések

A jelentéseket elérheti:

  • a Jogtár® felületén megjelenő értesítésből,
  • a Jogtár® kezdőoldaláról
  • a Változásfigyelő menüpontból.

Van Jogtár® előfizetése? Próbálja ki most ide kattintva!