Jogtár segédletek

Jogtár® videók

Rövid, jellemzően 1 percnél rövidebb oktatóvideók, melyek interaktív módon segítik a Jogtárral való munkát. A videókat témakörök szerint csoportosítottuk és ügyeltünk rá, hogy azok hang- és zenei aláfestés nélkül készüljenek. Így nyugodtan elindíthatja a videókat az irodában is, kollégáit nem fogja zavarni.

Jogtár® tantermi oktatás

Minden hónapban INGYENES oktatás.

  • Még csak tervezi a megrendelést, vagy nemrég kezdte el használni? Esetleg új kolléga került a csapatba, akinek oktatásra lenne szüksége? Regisztráljon, és ismerje meg a Jogtár® működését, valamint a személyre szabható beállítási lehetőségeket!
  • Már évek óta Jogtárat használ? Profi felhasználóknak is érdemes évente legalább egyszer részt venni az oktatáshoz, ahol megismerkedhetnek az újonnan fejlesztett funkciókkal.

Jogtár® Skype bemutató

Otthona vagy irodája kényelméből tanulna? Minden hónapban 1 órás interaktív bemutatót tartunk. Regisztráljon!

Tekintse meg az előző bemutatónk felvételét!

Jogtár® hírlevél és archívum

Iratkozzon fel a hírlevélre, és e-mailben értesítjük a tartalmi frissítésekről és a funkcionális fejlesztésekről. Nem terheljük felesleges e-mailekkel, havonta 1 Jogtár® hírlevelet fog kapni a hónap utolsó napjaiban. A hírlevélben a szakmai munkát érintő legfontosabb jogyszabály-változásokra is felhívjuk a figyelmét. Az archívumban megtalálja a korábbi hírleveleket.

Jogtárasok klubja Facebook csoport

Egy ZÁRT CSOPORT csak Jogtárasoknak! A csoport tagjai elsőként értesülnek az új tartalmakról és a frissítések kiadásáról. A csoporttagok megoszthatják egymással tapasztalataikat. Csatlakozzon a csoporthoz Ön is!

Jogtár Facebook oldal

Kövesse a Jogtár Facebook oldalát, ahol friss hírekkel, akciókkal, képzésekkel találkozhat.