Jogtár® hírlevél

A havonta megjelenő hírlevél célja, hogy bemutassa a Jogtár® funkcionális és tartalmi újdonságait, hasznos tippekkel és trükkökkel segítse a Jogtár® használatát. Jogszabályfigyelő rovatunk egy adott időszakban nyilvánosságra kerülő, nagyobb érdeklődésre számot tartó jogszabályokat és jogszabálytervezeteket szemlézi, a Szakcikkek rovatban pedig az új Jogtáron elérhető Adó lapok és Polgári Jog online folyóirat cikkeiből olvashat. A hírlevél […]

 

A havonta megjelenő hírlevél célja, hogy bemutassa a Jogtár® funkcionális és tartalmi újdonságait, hasznos tippekkel és trükkökkel segítse a Jogtár® használatát.

Jogszabályfigyelő rovatunk egy adott időszakban nyilvánosságra kerülő, nagyobb érdeklődésre számot tartó jogszabályokat és jogszabálytervezeteket szemlézi, a Szakcikkek rovatban pedig az új Jogtáron elérhető Adó lapok és Polgári Jog online folyóirat cikkeiből olvashat.

Iratkozzon fel Ön is, hogy hírlevelünk hasznos segítséget nyújthasson a Jogtár® használatához!

Szeretnék feliratkozni Jogtár hírlevélre
Havonta megjelenő ingyenes hírlevél Jogtár felhasználóknak

Email cím
Vezetéknév
Keresztnév
Beosztás

A feliratkozással a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küld, valamint üzleti ajánlataival felkeresheti elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft., 1117 Budapest, Budafoki út 187-189., A. épület III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.