Büntetőjog modul

2013. július 1-jén lép hatályba a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény. Ennek okán a Kiadó a büntető anyagi, -eljárási és a büntetés-végrehajtási kódexeihez készült kommentárjait nem csupán külön, hanem csomagban (Büntetőjog modul), kedvezőbb áron is kínálja. A modul tartalmazza még az 1978. évi IV. törvény nagykommentárját is, hiszen az időbeli hatály ezt még szükségessé teszi, valamint az 1995. évi CVII. törvényhez, a büntetés-végrehajtási szervezetről írott kommentárt is.

A jogszabály-magyarázatok szerzői a jogi szakma különböző ágaiból kerülvén ki biztosítják a széleskörű rálátást a büntetőjogi jogszabályokra. A szerzők között gyakorló ügyvédek, bírák, ügyészek, egyetemi oktatók is szerepelnek.

A jogszabály-értelmezések egységes szerkesztési elvek alapján, minden paragrafust külön-külön elemezve mutatják be a büntetőjogi szabályokat – olykor útvesztőit – az eddigieknél hangsúlyosabb szerepet adva a bírói gyakorlatnak és az egyes szakaszokhoz kapcsolódó mögöttes jogszabályoknak, valamint az esetleges nemzetközi európai uniós kitekintésnek.

Tartalom

Jogtár-kapcsolat

A modul együttműködik a Jogtárral, Jogtár® Plusszal és a Szakmai Jogtárakkal.
További információ a modulról és megrendelés >>>