Megérkezett a Változásfigyeltetés béta!

Szerző:
Dátum: december 15, 2014 3:59 du.
Kategória:

Új szolgáltatásunk, a Változásfigyeltetés segítségével jogszabályokat és témaköröket (jogterületeket és tárgyszavakat) tud figyeltetni, melyek változásakor értesítést küldünk.

A szolgáltatás segítségével

  • megspórolhatja a közlönyök átnézésének napi rutinfeladatát,
  • a „salátatörvényekben” megjelenő módosítások sem kerülik el a figyelmét.

A Változásfigyeltetés jelenleg teszt üzemmódban (béta) érhető el. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatás még nem végleges, a béta-teszt időszakában hibák is előfordulhatnak.

Hogyan éri el a szolgáltatást?

A Változásfigyeltetés szolgáltatás kizárólag az új Jogtáron érhető el. A béta-teszt időszakában a szolgáltatást minden Jogtár, Jogtár Plusz, Adó Jogtár Alap, Adó Jogtár Plusz, HR Jogtár Alap, HR Jogtár Plusz, HR Jogtár Prémium, Önkormányzat Jogtár Alap, Önkormányzat Jogtár Plusz, Önkormányzat Jogtár Prémium, Oktatás Jogtár Alap, Oktatás Jogtár Plusz, Ügyvéd Jogtár Alap, Ügyvéd Jogtár Plusz, Ügyvéd Jogtár Prémium előfizetőnk kipróbálhatja.

A béta-tesztet követően a Változásfigyeltetést a Jogtár Plusz, Adó Jogtár Plusz, HR Jogtár Plusz, HR Jogtár Prémium, Oktatás Jogtár Plusz, Önkormányzat Jogtár Plusz, Önkormányzat Jogtár Prémium, Ügyvéd Jogtár Plusz, valamint Ügyvéd Jogtár Prémium előfizetők érhetik el.

Van Jogtár előfizetése? Próbálja ki most >>>

Nincs még Jogtára, rendelje meg most táblagéppel!

Figyeltetési szempontok beállítása

A Változásfigyeltetés beállítását a Változásfigyelő menüből érheti el.

Miket figyeltethet? Mikor üzenünk?
Jogszabályok Magyar jogszabályokat figyeltethet. Akkor üzenünk, ha a kiválasztott jogszabály bármely rendelkezése módosult, vagy a teljes jogszabályt hatályon kívül helyezték. Akkor üzenünk, amikor a Jogtárban a módosítások elérhetőek.
Jogterületek A Kiadó által készített, több mint 150 témakörből (jogterületből) választhat. Akkor üzenünk, ha az adott jogterületbe új joganyagot soroltunk be.
Tárgyszavak A Kiadó által készített, több mint 50 000 kulcsszó (tárgyszó) közül választhat. Akkor üzenünk, ha a kiválasztott tárgyszóhoz új joganyagot soroltunk be.

Az értesítésről

A változásokról akkor értesítjük, amikor azok az új Jogtárban is elérhetőek. Az értesítések a Jogtár felületén jelennek meg.

A béta-tesztet követően email értesítés is kérhető.

Jelentések

A változások részleteit a Változásfigyeltetési jelentésekben tekintheti meg. A jelentésekben láthatja, hogy pontosan mely jogszabályhelyek változtak, illetve mely joganyagokat soroltunk az Ön által kiválasztott jogterületekhez és tárgyszavakhoz.

 

Jelentés: a Módosítások gombra kattintva láthatja, mely jogszabályhelyek változtak.

Van Jogtár előfizetése? Próbálja ki most ide kattintva!

Ha Nincs még Jogtára, rendelje meg most táblagéppel!