Az új Polgári Törvénykönyv három nyelven

Szerző:
Dátum: november 19, 2013 4:24 du.
Kategória:

A 2014 márciusában hatályba lépő új Polgári Törvénykönyv a gazdasági élet minden szereplőjének komoly kihívást jelent. Új termékeinkkel ahhoz szeretnénk segítséget nyújtani, hogy az elfogadást követő legrövidebb időn belül olyan segédeszköz kerülhessen a gazdasági élet szereplőinek kezébe, mely az új Ptk. használatára való felkészülést segíti angol és német nyelven is, kiszolgálva ezzel a külföldi tulajdonban lévő, illetve külföldi munkavállalókat foglalkoztató cégek igényeit is.

/* Style Definitions */table.MsoNormalTable{mso-style-name:”Normál táblázat”;mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:””;mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:10.0pt;font-family:”Times New Roman”,”serif”;mso-fareast-language:EN-US;}

A fordítások a felhasználók igényeihez igazodva különböző formátumokban és elérhetőséggel is elkészültek. Nyomtatásban, illetve e-könyvként magyar-angol és magyar-német összeállításban, nyelvenként külön megvásárolhatóak. Elektronikus formában pedig Jogtár-kiegészítésként és Jogtártól független, online elérhető változatban is kapható az angol és német fordítás a magyar nyelvű jogszabály szövegével egymás mellé tördelve.

Természetesen a régóta nagy sikerű Hatályos Magyar Jogszabályok három nyelven termékünk előfizetői a HMJ-n a megszokott módon elérhetik a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény fordításait.