Cégnév-változás

Szerző:
Dátum: november 18, 2013 4:26 du.
Kategória:

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a CompLex Kiadó Kft. 2013. október 1-jétől Wolters Kluwer Kft. néven folytatja tevékenységét.

Cégünk tagja a Wolters Kluwer cégcsoportnak, mely a világ számos országában van jelen. Míg Európában a jogi és adóügyi területeken tölt be vezető kiadói pozíciót, addig Amerikában elsősorban az orvosi, egészségügyi szegmensben és a pénzügyi szolgáltatásokat támogató információszolgáltatásban képviselteti magát erőteljesebben.

Új cégnevünk – jelenlegi tulajdonosunk nevét erőteljesebben kiemelve – támogatja azt a törekvésünket, hogy a nemzetközi és helyi tapasztalatokat, értékeket, sokéves tudásbázisunkat egybeillesztve a Wolters Kluwer márka a világon mindenütt ugyanazt jelentse: a szakemberek mindennapi munkáját professzionálisan támogató cégcsoportot.

A Wolters Kluwer Kft. továbbra is a legjelentősebb szakmai információ szolgáltatók egyike, tudásbázisunk a hosszú évtizedek alatt felépített tartalom, a megszerzett tapasztalat és szakértelem. Elsődleges célunk, hogy mindezt változatlanul magas színvonalon szolgáltassuk a jogi, valamint a pénzügyekkel, adózással foglalkozó, illetve más üzleti információkat hasznosító területeken tevékenykedő szakemberek számára.

Elérhetőségeinken továbbra is állunk rendelkezésére:

Wolters Kluwer Kft.

  • 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21–35.
  • Telefon: (40) 464-565, +36 (1) 464-5656
  • Fax: +36 (1) 464-5657
  • E-mail: info@wolterskluwer.hu
  • Internet: www.wolterskluwer.hu

 Köszönjük Önnek, hogy megtisztel figyelmével és bízunk benne, hogy továbbra is támogathatjuk mindennapi felelősségteljes munkáját.

 Új jelmondatunk is ezt tükrözi:

Mert fontos, hogy jól döntsön! Mindig, minden helyzetben.