Új szolgáltatásokkal bővül a Közbeszerzés szakmai adatbázis

Szerző:
Dátum: november 13, 2013 4:28 du.
Kategória:

A Közbeszerzés szakmai adatbázison 2013 novemberében olyan új tartalmak lesznek elérhetőek, amelyek a Kiadó reményei szerint az ajánlatkérői és az ajánlattevői oldal igényeit egyaránt szolgálják.

A Jogtár-kiegészítéshez tartozó licenccel elérhető lesz több, mint száz a közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatos fontosabb iratminta. Az iratminták között az egyes európai uniós és nemzeti hatáskörbe tartozó eljárásokhoz kapcsolódó ajánlat-, szerződés, jogorvoslati kérelem- és dokumentációminták is találhatók.

A Közbeszerzés szakmai adatbázison is elérhető lesz a jelenleg az Ügyvéd Jogtár és az Önkormányzat Jogtár prémium szintjén található Iratminta varázsló program. E fejlesztés kísérleti jelleggel indul, ez évben négy gyakran alkalmazott szerződéstípus és egy hirdetmény lesz összeállítható a program segítségével, ha az új termék találkozik a felhasználók igényeivel, jövőre folyamatos bővítése várható.

E Jogtár-kiegészítés folyamatábrákkal is bővül, ezek az egyes közbeszerzési eljárástípusokat képezik le az eljárástípusokra vonatkozó sajátosságok, határidők, a kapcsolódó jogszabályhelyek és iratok feltüntetésével; valamint lehetőséget adnak határidő-figyelésre, saját iratminták készítésére és mentésére is.

Elérhetővé válik továbbá a Közbeszerzési Szemle című folyóiratunk archívuma: első körben a 2012-es évfolyam számai kerülnek fel. Kereshető formában, számonként a Szemle összes cikke megtalálható lesz a terméken. A döntőbizottsági határozatok korábban is a termék részét képezték. A hatalmas adatbázisban való eligazodást eddig is segítette a határozatok tematikus csoportosítása, mostantól azonban évszám szerinti csoportokba is rendezzük őket.

Bővebben