Nagykommentár a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatról szóló törvényhez

Szerző:
Dátum: november 13, 2013 4:29 du.
Kategória:

Új nagykommentárral bővült a Kiadó repertoárja, elkészült a Nagykommentár a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvényhez.

Az új nagykommentár a magyar és az európai uniós joggyakorlat részletes feldolgozásával, ismertetésével támogatja a felhasználók munkáját, a szabályozás megismerését.

A törvény előírásainak értelmezésével, ezek gyakorlatban való alkalmazásának bemutatásával segíti a felkészülést a felmerülő jogi problémák megoldására. Részletesen bemutatja a törvény belső összefüggéseit, kitekintve a kapcsolódó jogszabályok rendelkezéseire is.

Kiadványunk segítséget nyújt a vállalkozások kereskedelmi gyakorlatai, így például reklámjai tisztességes vagy tisztességtelen voltának megítéléséhez, a Gazdasági Versenyhivatal, a Fogyasztóvédelmi Hatóság és a Magyar Nemzeti Bank jogsértéssel kapcsolatos eljárásainak megelőzéséhez. Hasznos információkkal szolgál nemcsak a jogászok, hanem a vállalkozások, a reklámszolgáltatók számára is.

Bővebben a Nagykommentárról itt olvashat