Megújul a Jogtár termékcsalád nyitóoldala

Szerző:
Dátum: november 13, 2013 4:31 du.
Kategória:

Az elkövetkezendő napokban indított online frissítéssel elérhetővé válik a Jogtár termékcsalád megújult nyitóoldala.

A Jogtár termékcsalád új nyitóoldala kettős célt tűzött maga elé. Egyrészt azt a célt, hogy a Jogtár termékcsalád 2013. évi alaplemezéről elérhető tartalmakat típusok szerint rendezve egy felületen tegye elérhetővé; másrészt pedig azt a kívánalmat, hogy az alaplemez új arculatának elemei tükröződjenek vissza a nyitóoldalon is.

A Jogtár termékcsalád megújult nyitóoldala az alaplemezen szállított – és az egyedi előfizetéstől függően elérhető – tartalmakat hat nagyobb egység alá rendezi.

A Jogtár, Jogtár Plusz felirat alól elérhetők

  •  a Jogtár előfizetés tartalmai (Magyar joganyagok, Hatályos érdemi jogszabályok, Döntések tára, Jogtár-kommentárok, Adattár, Corpus Juris Hungarici),
  • a Jogtár Plusz előfizetés tartalmai (az előbbieken túl az EU joganyagok és az EU érdemi jogszabályok).

A Szakmai Jogtárak felirat alól érhetők el az alaplemez által hordozott szakmaspecifikus tartalmakat kínáló egyes Szakmai Jogtárak: az Adó Jogtár, a HR Jogtár, az Oktatás Jogtár, az Önkormányzat Jogtár és az Ügyvéd Jogtár szintjei és tartalmai.

A Kiemelt tartalmak felirat alól

·        az Iratmintatár,

·        a HMJ (jogszabályok angolul és németül),

·        a Jogszabálytükrök, modulok,

·        a KJK-kommentárok, modulok és

·        az Új Polgári Törvénykönyv modul érhető el.

E tartalmi blokkba a külön előfizetéssel elérhető, leggyakrabban használt jogi tartalmakat rendeztük a jobb és pontosabb átláthatóság, gyorsabb elérés érdekében.

A Szakmai adatbázisok felirat alól a Cégmenedzser, a Környezetvédelem és a Közbeszerzés adatbázisai érhetők el.

A Jogtár termékcsalád megújult nyitóoldalán önálló egységben kerültek megjelenítésre a Döntvénytárral kapcsolatos fejlesztéseink eredményei: a Döntvénykereső, a Döntvények tárgyszavai és a Döntvénytár közvetlen elérése.

A korábbi nyitóoldalról megismert Jogszabály-változások blokk sem maradhatott le a megújult nyitóoldalról.

A képernyő alsó részén közvetlen elérhetőséget biztosítunk a Wolters Kluwer Kft. honlapjára, Jogtár-használattal kapcsolatos videókat és súgót tartalmazó oldalunkra, valamint újdonságainkról is olvashat.