Megjelent a Cégmenedzser!

Szerző:
Dátum: december 18, 2012 1:04 du.
Kategória:

A Cégmenedzser szakmai adatbázis a Jogtár termékcsalád részeként kínál szakmai támogatást a kis- és középvállalatok számára. A Jogtár-kiegészítésként megrendelhető szolgáltatás a cégek működését érintő valamennyi fontosabb információt összegyűjtve segíti a cégvezetők, céges szakemberek munkáját.

A Cégmenedzser a jogszabályok naprakész feldolgozása és az új munka törvénykönyvének megfelelő munkajogi dokumentumok mellett közel 500 egyéb jogi dokumentumot és több száz iratmintát is tartalmaz.

A Cégmenedzser szakmai tartalma az alábbiak szerint épül fel.
Cégjog
A gazdasági társaságok alapításával, szervezetével és működésével kapcsolatos naprakész ügyleírások segítik a tájékozódást a gyorsan változó jogszabályok útvesztőjében. A szakmai anyagok a gazdasági társaság alapítása, megszűnése mellett az elektronikus cégeljárásra, a kisebbségi jogokra, hitelezővédelemre és a számviteli alapelvekre vonatkozó előírások alkalmazásához is segítséget nyújtanak.
Adózás
A legfontosabb jogszabályok időgépes szakértői magyarázatai és a számviteli alapok (számlarend, számlakerettükör, számviteli politika) mellett hasznos információkat is tartalmaz, összefoglaló táblázatokkal, munkabér-kalkulátorral és gépjármű-nyilvántartó programmal segítjük a mindennapi munkavégzést.
Munkaügy
Szakmai anyagaink a munkaügy legfontosabb területeit dolgozzák fel, elsősorban a munkaviszony létesítésére és megszűnésére, megszüntetésére, valamint a munkaszerződésre, a munka- és pihenőidőre vonatkozóan.
Bérügy
A bérszámfejtési feladatokon kívül a béren kívüli juttatások, cafetéria, költségtérítések rendszeréről, valamint a munkáltatót és munkavállalót érintő járulékokról és egyéb közterhekről is átfogó képet nyújtanak bérügyi szakmai anyagaink.
Cégbiztonság
A kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi előírások betartásához szükséges teendők mellett a munkabalesettel, valamint a hatósági engedélykérelmekkel, adatszolgáltatásokkal, bejelentésekkel kapcsolatos tudnivalók is megtalálhatók ebben a részben.
Iratminták
Több száz szerkeszthető iratminta polgári és társasági jog, valamint munkajog témában.

A szolgáltatásokkal kapcsolatos további információért keresse fel a CompLex Kiadó honlapját!