Újabb szakmai elismerés a Jogtár termékcsaládban – az Önök közreműködésével

Szerző:
Dátum: december 4, 2012 1:06 du.
Kategória:

A JogtárMobil a Mobil Hungary 2012 Konferencia Legjobb üzleti-kereskedelmi szolgáltatást segítő mobilalkalmazás 2. helyezettje

A hagyományosan évente megrendezésre kerülő Mobil Hungary Konferencia szervezői idén pályázatot írtak ki a Legjobb üzleti-kereskedelmi szolgáltatást segítő mobilalkalmazásra, a már kereskedelmi forgalomba hozott, működő iOS és Android alkalmazások körében.
A CompLex Kiadó a 2012 júniusában megjelent – 2012 novemberében második verzióval továbbfejlesztett és frissített – JogtárMobil iOS platformra fejlesztett alkalmazásával pályázott.
A mobilreklám-szakértőből, online újságíróból, gazdasági újságíróból, mobilszakértőből álló zsűri a beérkezett pályázatokat azok ötletessége, versenyképessége, hozzáadott értéke, használhatósága és természetesen esztétikuma alapján értékelte és rangsorolta.
A JogtárMobil létrehozásával a CompLex Kiadó a magyar tartalomszolgáltatók piacán az új technológiák felhasználásával kínál jogi tartalomszolgáltatást a JogtárMobil alkalmazással, iOS platformon, s ezzel kivívta a hazai digitális média szakma elismerését.
A már több mint 12 500 ügyfelünk által letöltött JogtárMobil folyamatos fejlesztésének következő mérföldköve a 2013 januárjában megjelenő, Android platformon is elérhető verzió lesz.
Ha még nem volt alkalma megismerni ezt a sikeres alkalmazást, innen tájékozódhat róla bővebben.
Ismételten szeretnénk megköszönni Önöknek a sok pozitív visszajelzést és azokat az ötleteket, melyek hozzájárultak termékeink, szolgáltatásaink sikereihez.