Időgépes nagykommentárok – Be. és Btk.

Szerző:
Dátum: október 24, 2012 1:11 du.
Kategória:

2012. októberétől elérhetők a Be. és Btk. nagykommentárok időgépes változatai. Mindkét nagykommentár a 2011. december 31-ei kiinduló időállapottól kezdődően követi az adott jogszabály időállapotait.

 A jogszabály minden változása megjelenik a nagykommentár szövegében is, így a felhasználó nem csupán a jogszabály hatályos állapotához rendelt kommentárszöveget éri el, hanem 2011. december 31-éig visszamenőleg az adott jogszabály valamennyi időállapotához rendelt kommentárszöveg közül választhat.

A nagykommentárok továbbra is az Ügyvéd Jogtár nyitó oldalán a Kommentárok könyvtár alól (Ügyvéd Jogtár Plusz és Prémium előfizetőknek) vagy a Jogtár nézet -> Nagykommentárok alól (adott nagykommentár előfizetői részére) érhetőek el.
A kívánt időállapot a megnyitott kommentárszöveg alatt az Időgép füllel választható ki. Az online frissítésnek köszönhetően a szerzők által elkészített módosításokat folyamatos feldolgozzuk, és felhasználóink számára – online frissítés és/vagy adatbázis frissítő lemez megküldése útján – elérhetővé tesszük.
A nagykommentár szövegében az előző időállapothoz képest változott bekezdéseket a Jogtárból megismert kék kéz ikonok  jelzik.