Egészségügy 2012 – Jogtár szakadatbázis: Az egészségügyi szolgáltatók és egészségügyi vállalkozások támogatása

Szerző:
Dátum: szeptember 24, 2012 1:19 du.
Kategória: ,

Az egészségügyi ágazat szakemberei számára készült Egészségügy 2012 kiadvány hiánypótló jelleggel kerül kiadásra 2012 szeptemberében; a szakmai anyagok mögött a Jogtár adatbázisa és elismert szerzők kéziratai állnak.

Az Egészségügy 2012 szakadatbázisban kiemeltük az egészségügyi tárgyú joganyagokat, amelyekre az egészségügyi és szociális intézményeknek, illetve az egészségügyben működő vállalkozásoknak szüksége lehet: magyar joganyagok, Alkotmánybírósági határozatok, bírósági döntések, európai uniós joganyagok (az Európai Unió Hivatalos Lapjában magyar nyelven megjelent egészségügyi tárgyú európai jogi dokumentumokat tartalmazza). Az EU joganyagok csak Jogtár Plusz vagy Prémium szintű Szakmai Jogtár előfizetők számára érhetők el.

Az Egészségügy 2012 szakadatbázis mindezek mellett az ágazatot érintő egyéb szakmai anyagokat is tartalmaz, melyek további támogatást nyújtanak az egészségügyi szolgáltatók és az egészségügyben dolgozó orvos, gyógyszerész és szakdolgozói státuszban tevékenykedő, valamint a szociális igazgatásban dolgozó szakemberek számára is. Ajánljuk továbbá az egészségügyi területtel foglalkozó jogászok és szakigazgatási szervek számára is.

Szakmai tartalmainkból:

  • Orvos-szakmai protokollok
  • Orvosi praxis működtetése
  • Gyermekek orvosi ellátása
  • Katasztrófa-egészségügy változásai
  • Munkaügyi módszertani anyagok (ügyelet, készenlét, munkaidő-beosztás)
  • Iratminták (szociális igazgatás és egészségügy)
  • Fogalomtár

Jogtár termékeink iránt érdeklődő új előfizetőink számára is hatékony támogatást nyújtunk szakadatbázisunkkal, mely megkönnyíti az ágazat joganyagában való eligazodást és azok értelmezését. A tartalmakban való keresés az induló oldalon található kereső segítségével gyors és egyszerű.

Bővebb információ az Egészségügy 2012 Jogtár szakadatbázisról >>