Online frissítések adatai – Jogtár termékcsalád 2012. évi alaplemezéhez az elmúlt két és fél hónapban

Szerző:
Dátum: szeptember 11, 2012 1:21 du.
Kategória: ,

2012 júniusában juttattuk el ügyfeleinkhez a Jogtár termékcsalád 2012. évi alaplemezét. Tekintsük át pár számadat segítségével, hogy a kiadás óta eltelt két és fél hónap – tehát közelítőleg 75 naptári nap alatt – mekkora dokumentum-mennyiséggel frissítettük online módon az adatbázisainkat.

CompLex Online publikációs aktivitás

A Magyar joganyagok adatbázisához az elmúlt 75 napban több mint 6000 dokumentumot küldtünk minden ügyfelünknek. E számadat azért is kimagasló, mert a törvényhozó testület nyáron szabadságát töltötte, így javarészt kormányrendeletek és miniszteriális szintű rendeletek születtek.
Az Európai Unió joganyagát feldolgozó adatbázisunk a fent jelzett periódusban több mint 4500 dokumentum online küldésével bővült.
A bírósági döntéseket magában foglaló Döntvénytár adatbázisunk több mint 6500 online módon küldött dokumentummal – bírósági határozattal – bővült. Ez azt jelenti, hogy átlagban hetente kicsivel több mint 800 bírósági döntéssel bővül Döntvénytár adatbázisunk.
A HR Jogtár bővült a legtöbb dokumentummal nyáron (680 darab) a Szakmai Jogtárak közül, melynek nyilvánvaló oka, hogy az új munka törvénykönyvéhez kapcsolódó szakmai anyagokat tettünk közzététele és küldtük online módon ügyfeleink számára.
 
Ügyfeleink letöltési aktivitása
Javaslom, tekintsük át, hogy ezen adatmennyiségek hogyan jelentek meg ügyfeleink oldalán.
2012 nyári hónapjaiban – tehát tipikusan a szabadságolások ideje alatt – ügyfeleink egy nap alatt átlagosan 6,2 millió dokumentumot töltöttek le. Egyre több ügyfelünk használja a Jogtár adatbázisait Windows 7 operációs rendszeren.