JogtárMobil – iOS platformon

Szerző:
Dátum: június 29, 2012 1:30 du.
Kategória:

Az App Store-ból ingyenesen letölthetővé vált a JogtárMobil alkalmazás, mellyel a Jogtár, Jogtár Plusz vagy Szakmai Jogtár egyéni előfizetők elérhetik – iPhone/iPad eszközön – a teljes Magyar joganyagok adatbázist (több mint 177 000 dokumentum összes időállapota). A Magyar joganyagok adatbázis része többek között mintegy 38 000 jogszabály, 26 kommentár és 24 000 bírósági döntés. Hálózatos előfizetőink számára a JogtárMobil teljes körű szolgáltatása 2012 szeptemberétől érhető el.

Már elérhető az App Store-ban az ingyenesen letölthető JogtárMobil alkalmazás.
A JogtárMobil segítségével bárhol, bármikor elérheti a munkájához szükséges joganyagokat akkor is, ha nincs számítógépe közelében.
Az alkalmazás interneten keresztül, a CompLex Kiadó szerverein végzi a kereséseket és a dokumentumok letöltését, így garantáltan a legfrissebb joganyagok és dokumentumok állnak a rendelkezésére.


Elérhető az App Store-ban

A JogtárMobil működéséhez

  • iPhone vagy iPad eszköz,
  • internetkapcsolat,
  • a teljes funkcionalitás eléréséhez Jogtár, Jogtár Plusz vagy Szakmai Jogtár (Adó Jogtár, HR Jogtár, Önkormányzat Jogtár, Ügyvéd Jogtár) előfizetés szükséges.

Ha Ön nem előfizetőnk
Az alkalmazás letöltését követően – regisztráció nélkül – az alábbi szolgáltatásokat éri el:

  • a keresés napján hatályos jogszabályokat (közel 7000 jogszabály keresés napján hatályos szövegét);
  • kereshet évszám, sorszám, kibocsátó, paragrafus, valamint szabadszavas kifejezés megadásával, továbbá a legfontosabb jogszabályokat rövidítéslistából is elérheti.

Teljes értékű szolgáltatás Jogtár és Szakmai Jogtár előfizetőknek
Jogtár vagy Szakmai Jogtár előfizetőként regisztrációt követően az alkalmazásba bejelentkezve az alábbi szolgáltatásokat éri el:

  • a Jogtár Magyar joganyagok adatbázisának valamennyi joganyagát időgépesen (több mint 177 ezer joganyagot), így többek között 38 ezer jogszabályt, 24 ezer döntést, 26 kommentárt;
  • kereshet évszám, sorszám, kibocsátó, szabadszavas kifejezés megadásával, valamint rövidítéslistából is eléri a legfontosabb jogszabályokat;
  • a megtalált dokumentumokat elmentheti internetkapcsolat nélküli megtekintéshez;
  • az alkalmazással szinkronizálhatja a Jogtár® Kedvenceket, így a Jogtárban kiválasztott kedvenc dokumentumait bárhol, bármikor elérheti.